...
Главна Events Ски туринг в Страната на изгряващото слънце

Ски туринг в Страната на изгряващото слънце

Дати: 11-26.01.2025 г.

Цена: 7850 лв с включени самолетни билети, при минимум 4-ма участника и записване до 01.07.2024 г.

*Забележка: предвидете около 1500 лв за изхранване, ски карти, пазаруване и входни такси за забележителности по програмата.

** При необходимост е възможна е промяна в подредбата на дните и дестинациите, без да ощетим цялостната програма на пътуването.

За повече подробности и запитвания по пътуването се свържете директно с нас➡️

 

 

🇯🇵Страната на изгряващото слънце – всяко споменаване на Япония предизвиква множество асоциации в нас, свързани с далечното, желаното, мистичното, неовладяното, древната човешка култура и традиции. Но и с технологиите, напредъка, дисциплината и нагласата към живота на древните самураи, екзотичната храна, дълголетието. В нашето съзнание Япония е Сърцето на Азия – събрала в себе си есенцията на различното, което ни привлича и което бихме искали да опознаем от тази част на света. И сега – пудра!
Да, климатът на Япония се характеризира със сурови зими и големи количества пръхкав сняг, които се изсипват в началото на сезона. Популярността на страната като ски дестинация е голяма и има защо. Избираме си тази отправна точка не само защото обичаме снега, ски туринга и карането, а и за опознаем страната във всички възможни аспекти по време на 16-дневното странстване из Хоншу, което планираме за януари 2025-та година.
Защо Хоншу – това е най-големият остров на Япония, мястото където са съсредоточени най-интересните културни и исторически забележителности, разположени са столицата Токио и древният културен и търговски център Осака, вулканът Фуджи. Хоншу е с изключително планински терен и с безкрайни възможности за ски на една ръка разстояние от Токио. Хоншу няма туристическата репутация и популярността на “меката на пудрата” Хокайдо и именно това ни привлича, наред с възможността да оптимизираме пътуването си, както и времето, прекарано в Япония.

 

 

Кратка програма на пътуването:
11.01 – 13.01 – Отпътуване от София в събота сутринта и пристигане в Токио след 15-часов полет с прекачване. Нощувка в столицата, където се отдаваме на аклиматизация и опознавателни обиколки. Следобеда на третия ден ще отпътуваме с влака Шинкансен за първата ни ски локация – Нозава Онсен.
14.01-16.01 – Ще пантим и караме с помощта на съоръжения в района на Нозава. Заедно с местен водач и според условията ще използваме лифтове или самоход, за да достигнем до желаните склонове и хубавия сняг. Вечерта на последния ден ще отпътуваме за Хакуба.

 

 

17.01-.19.01 – Имаме три пълни дни в Хакуба, отново с мисията да опознаем района като място за ски туринг и фрирайд. Вечерта на последния ден отпътуваме за третата си ски дестинация – древното селище Ширакава-го.
20.01-22.01 – Ще имаме три дни за ски туринг в Ширакаваго, като следобеда на третия ден ще се качим на Шинкансен за Осака.
23.01-25.01 – Ще опаковаме ските, защото следва културната част на нашата програма – ще опознаем Осака, Киото, древната столица Нара с нейните храмове и културни забележителности. Вечерен полет за София на 25.01.
26.01 – Пристигане в София в неделя сутринта.

 

 

 • Цената включва:

  ✅ Самолетен билет София - Токио - Осака - София с включени летищни такси;
  ✅ Придружаващ български ски водач и организатор на пътуването;
  ✅ Местен японски ски водач за дните на ски в планината;
  ✅ Местни екскурзоводи в Нара и Киото;
  ✅ Всички трансфери и трансфери на багажа по програмата в Япония;
  ✅ Билети за влака Шинкансен Токио - Нозава и Тояма - Осака;
  ✅ 13 нощувки в хотели и къщи за гости бюджетен и среден клас на база двойно, тройно и четворно настаняване в стая;
  ✅ Закуски към всички нощувки;
  ✅ Застраховка “Пътуване в чужбина” с включени медицински разходи и планинско спасяване - 10 000 евро.

 • Цената не включва:

  ❌ Застраховка “Отмяна на пътуване” - закупува се отделно след индивидуална оферта;
  ❌ Ски карти в дните, когато ползваме съоръжения;
  ❌ Изхранване, извън упоменатото в програмата;
  ❌ Напитки;
  ❌ Трансфери и трансфери на багажа извън основната програма;
  ❌ Входни такси за музеи и забележителности;

 • Брой участници: 4-6

Дати

11 - 26 ян. 2025

Час

08:00 - 18:00

Цена

7,850.00лв.

Особености

Многодневно

За въпроси 0884 297 416

Любо Грънчаров

Изпратете запитване:

Seraphinite AcceleratorOptimized by Seraphinite Accelerator
Turns on site high speed to be attractive for people and search engines.