...
Главна Events Свободни не-програми

Свободни не-програми

“Хубава ли е пудрата по склон в далечна букова гора, ако няма кой да се спусне там?”

Планините ни са пълни с прекрасни върхове, дълбоки и стръмни гори, ридове и улеи, които за съжаление са подходящи за ски само за кратки периоди през годината и карането там е въпрос на малко въображение, много проучване, чакане на прогнози и дебнене на подходящи метео условия. Често това са изолирани локации, южни склонове (Рила, Пирин, Витоша) или широколистни горски склонове с малка надморска височина (Стара Планина). Има цели зими, в които там скиорски крак не стъпва, поради липсата на сняг, условия и ентусиазъм. Но когато парченцата от метео пъзела и снежните условия се наредят, там се случват чудеса, за които след това си спомняме много зими наред.

За кого са тези програми? Планирали тази поредица от прояви за тези от нас, които освен ски туринга и фрирайда обичат и приключенията и желаят да проучват нови места, далеч от утъпканите локации, следи и маршрути, както и като цяло нестандартния и смел подход към всичко, което правят.

Необходимо ниво на владеене на ските: B/C или само C – ще бъде уточнено отделно към всяка програма. Повече за нивата на трудност тук. Програмите ще се случват в групи до 6 участника. За всяка конкретна програма ще доуточняваме планираните денивелации, разстояния, терен и очаквани специфични трудности.

Как ще се случват програмите? Това ще бъдат еднодневни и двудневни събития, които ще обявяваме в подходящия момент директно на заинтересованите участници и които няма да публикуваме на сайта skiato.eu. Анонсът ще се случва седмица до 2-3 дни преди събитието, когато имаме виждане за условията. Ще ги организираме както през уикендите, така и по възможност и при подходящи условия през седмични дни. За да участвате в някоя от тях, моля попълнете въпросника по-долу. Ние ще ви потърсим, когато имаме конкретно предложение за вас.

Цена: базовата цена за тези мероприятия е 95/165 лева за еднодневно/двудневно събитие и включва само ски водач във формат 1:6 (1 водач и до 6 участника). Допълнителни разходи по застраховка, транспорт, нощувка и евентуално лифт ще са в зависимост от конкретната програма и ние не ви таксуваме за тях – те са грижа на участниците.

 

В съответствие с нивата на трудност, описани на сайта ни, в секция "Нива на трудност".
Моля, с 1-2 изречения опишете всичко, което смятате, че ще ни помогне да ви насочим към възможно най-подходящите програми за вас.
Ако не притежавате някаква част от екипировката, моля, уточнете го в полето ниво по-горе, за да ви насочим към опции за наем.
За участие в наши програми е задължително да имате валидна застраховка. Необходимо е да имате полица, която включва гореописаните активности (например при Уника се води пакет "Екстремен спорт или хоби"). Стандартната планинска застраховка не покрива това.

 

Дати

01 ян. 2021 - 14 мар. 2021
Expired!

Час

08:00 - 18:00

Цена

95.00лв.

Особености

Еднодневно

За въпроси 0884 297 416

Любо Грънчаров

Изпратете запитване:

Seraphinite AcceleratorOptimized by Seraphinite Accelerator
Turns on site high speed to be attractive for people and search engines.