...
Главна Events Влахи – Ощава
Старата баня в Ощава

Влахи – Ощава

Еднодневен 🚴‍♀️🚴‍♂️ тур, по време на който ще обиколим един любопитен район в западното подножие на Пирин, над Кресненското дефиле. Въпреки сравнително ниската надморска височина, оставаме с усещането, че сме в отдалечена и дива планина. С някога оживени от люде и добитък села и махали, неведнъж препрождан от комити, районът пази интересни истории и свидетелства. Пейзажът е своеобразен, повлиян от Средиземноморския климат и допълван от гледките на издигащите се от двете страни на дефилето баири.

Параметри – до 1000 метра изкачване, до 40 км, предимно черни пътища без много стръмни или каменисти участъци. Общо времетраене на тура – около 7 часа.

❗Важно: маршрутът има вариант с по-лек терен и късо разстояние, насочен към сравнително начинаещи в планинското колоездене. Ако се чудите дали маршрутът е подходящ за вас – пишете ни за уточнения!

Заявка за участие

  • Цената включва:

    Вело водач

  • Цената не включва:

    Транспорт от/до София, застраховка, наем екипировка.

  • Брой участници: 3-8
  • Задължителна екипировка: Планински велосипед, каска, вело ръкавици, очила. Раница с необходимата за еднодневен преход екипировка - подходящи дрехи за колоездене, яке за дъжд/вятър, защита от слънце - крем за слънце, бутилка за течности, сандвич за обяд, лична аптечка.

Дати

24 дек. 2023 - 24 дек. 2024
Ongoing...

Час

08:00 - 18:00

Цена

90.00лв.

Особености

Еднодневно

За въпроси 0884 297 416

Любо Грънчаров

Изпратете запитване:

Seraphinite AcceleratorOptimized by Seraphinite Accelerator
Turns on site high speed to be attractive for people and search engines.