...
Главна Events Коматински тур
Вело Коматински скали

Коматински тур

Еднодневен 🚴‍♀️🚴‍♂️ тур, чиято цел е не само да видим Коматинските скали – впечатляваща природна забележителност, разположена близо до границата ни с Македония, но и да обиколим скритите махалички и да се запознаем с обитателите на този район, дълго време останал в изолацията на забранена за свободен достъп територия. Гледките от Влахина планина към Рила и Пирин допълват пейзажа в тази дори към днешна дата слабо посещавана погранична зона.

Ще направим висок старт с колите, ще обиколим най-интересните махали в района плюс природната забележителност по живописен и приятно натоварващ маршрут. Ще завършим с дълго спускане към долината на Струма, откъдето с кратък трансфер ще си съберем транспортните средства.

Параметри – около 700 метра изкачване, 30 км, предимно черни пътища без много стръмни или каменисти участъци. Общо времетраене на тура – около 6 часа.

Заявка за участие

  • Цената включва:

    Вело водач

  • Цената не включва:

    Транспорт от/до София, застраховка, наем екипировка.

  • Брой участници: 3-8
  • Задължителна екипировка: Планински велосипед, каска, вело ръкавици, очила. Раница с необходимата за еднодневен преход екипировка - подходящи дрехи за колоездене, яке за дъжд/вятър, защита от слънце - крем за слънце, бутилка за течности, сандвич за обяд, лична аптечка.

Дати

07 окт. 2023 - 24 дек. 2024
Ongoing...

Час

08:00 - 18:00

Цена

90.00лв.

Особености

Еднодневно

За въпроси 0884 297 416

Любо Грънчаров

Изпратете запитване:

Seraphinite AcceleratorOptimized by Seraphinite Accelerator
Turns on site high speed to be attractive for people and search engines.