Главна Events Ваучер за Ски клас извънпистово каране

Ваучер за Ски клас извънпистово каране

Ваучерът може да се ползва за едно от обученията ни Ски клас извънпистово каране през сезон 2023-2024. Обученията се провеждат минимум 2 пъти в месеца, през уикенди, в периода декември – март. Точните дати се обявяват през предходния месец. Обучения на извънредни дати по избор се провеждат само при предварително заявено участие от поне трима участника.
Купи ваучер

 

Другите за нас:

“Супер беше! Много ценни съвети и насоки за техниката ми и със сигурност се чувствам по-спокойна на и извън писта. Има над какво да работя този сезон:) Благодаря!”

Условия за ползване:
1. Ваучерът важи за групово обучение по извънпистово каране на ски – нашата програма “Ски клас извънпистово каране” – за един участник;
2. За да го използвате е необходимо да се свържете с нас и заявите желанието си за участие минимум 5 (пет) дни преди датата на провеждане.
2. Стойността на ваучера покрива обучението/водаческата услуга и не покрива индивидуалните разходи на участниците за транспорт, наем на екипировка, лифт карта и застраховка;
3. Валидността на ваучера е до 15.04.2024 г.;
4. Ваучерът може да се презаверява за следващ сезон;
5. Мястото на провеждане се определя според моментните снежни условия – Мальовица, Картала, Банско или друга локация;
6. Всеки участник е задължен сам да си осигури необходимата му ски туринг и лична планинска екипировка;
7. Ваучерът може да се преотстъпва на други лица.

“Страхотен курс, воден от чудесни професионалисти! Балансът между теория и практика е отличен и всеки може да научи много, за да се чувства комфортно и сигурно в планината!”

Описание на програмата:
Ако се справяте добре на писта, но извън нея не на всякакъв терен, наклон и сняг ви се получават нещата, вероятно имате нужда да изчистите определени основни грешки в техниката си, както и да допълните арсенала си от ски техники. Именно върху това ще се фокусираме в рамките на обучението, което предлагаме.
Ще използваме съоръженията и ще караме по и около пистите, по предимно лесни терени, с цел да подобрим и развием ски техниката си, така че на следващия туринг или фрирайд ден да сме по-уверени и удовлетворени от частта с карането извън писта.
В рамките на един ски ден ще работим върху:
– Пистовата техника с цел да изчистим основни грешки в телодържанието и движенията, които ни пречат и на представянето извън писта;
– Ски техники при извънпистовото каране според вида сняг и терена;
– Как да контролираме скоростта си чрез завоя и избора на терен и линия на спускане;
– Основни способи, които ще ни позволят да преодоляваме трудни участъци;
– Превенция на травми и инциденти – как да сме безопасни за себе си и околните при извънпистово каране.
Събитието се провежда с максимум 6 участника, заниманията се провеждат във формат инструктор-участници 1:6. Също предлагаме индивидуално или групово обучение (минимум 3-ма участника) за дати по заявка.
Изискваният минимум за участие е владеене на ските на ниво стабилен завой с успоредни ски на червена писта (ниво Начинаещи).
Водещ обученията: Любен Грънчаров – планински и ски водач, ски инструктор клас С/ISIA.
Купи ваучер

 

  • Цената включва:

    Планински водач/обучение.

  • Цената не включва:

    Транспорт, ски карти, наем екипировка, застраховка.

  • Брой участници: 3-6
  • Задължителна екипировка: Фрирайд или туринг ски с автомати с или без повдигаща се пета, ски обувки, щеки, каска, ски маска, раница 20-35 литра.
  • За да участвате в програмата е необходимо да предоставите подписана Декларация за отговорност при участие: : https://skiato.eu/wp-content/uploads/2020/12/Declaratsia.docx

Дати

10 дек. 2023 - 16 апр. 2024
Ongoing...

Час

08:30 - 16:00

Цена

130.00лв.

Особености

Еднодневно

Местоположение

Според моментните условия
Витоша, Рила, Пирин

За въпроси 0884 297 416

Любо Грънчаров

Изпратете запитване: