Главна Events Ваучер за обучение плюс тур с водач

Ваучер за обучение плюс тур с водач

Ваучерът може да се ползва за едно от обученията ни през сезон 2023-2024 – Ски туринг интро или Ски клас извънпистово каране, плюс еднодневно участие в тур с група по календара ни за сезона.
Обученията се провеждат минимум 2 пъти в месеца, през уикенди, в периода декември – март. Точните дати се обявяват през предходния месец. Обучения на извънредни дати по избор се провеждат само при предварително заявено участие от поне трима участника.
Туровете се провеждат минимум 4 пъти в месеца, през уикенди, в периода декември – април. Точните дати се обявяват през предходния месец. Турове на алтернативни дати или дати по избор, включително и през седмицата, се провеждат при добра прогноза и снежни условия или при предварително заявено участие от поне трима участника.

 

Купи ваучер

 

Условия за ползване:
1. Ваучерът важи за един участник за еднодневно групово обучение по ски туринг – нашата програма Ски туринг интро или за участие в групово обучение по извънпистово каране по програмата “Ски клас извънпистово каране” – една от двете програми по избор. Както и за еднодневен групов ски тур с водач по някоя от нашите програми в календара, по избор и според нивото на участника.
2. За да го използвате е необходимо да се свържете с нас и заявите участието си минимум 5 (пет) дни преди датата на провеждане на всяко от събитията.
3. Стойността на ваучера покрива обучението и водаческата услуга и не покрива индивидуалните разходи на участниците за транспорт, наем на екипировка и застраховка;
4. Валидността на ваучера е до 15.04.2024 г.;
5. Ваучерът може да се презаверява за следващ сезон;
6. Мястото на провеждане на обучението се определя според моментните снежни условия – Боровец, Мальовица или Витоша;
7. Всеки участник е задължен сам да си осигури необходимата му ски туринг и лична планинска екипировка;
8. Ваучерът може да се преотстъпва на други лица.
Събитието се провежда с максимум 6 участника, заниманията се провеждат във формат инструктор-участници 1:6. Също предлагаме индивидуално или групово обучение (минимум 3-ма участника) за дати по заявка.
Изискваният минимум за участие е владеене на ските на ниво стабилен завой с успоредни ски на червена писта (ниво Начинаещи).

 

Купи ваучер

 

  • Цената включва:

    Планински водач/обучение.

  • Цената не включва:

    Транспорт, настаняване, изхранване, лифт карти, планинска застраховка.

  • Брой участници: 3-6
  • Задължителна екипировка: https://skiato.eu/списък-с-екипировка-за-пантене/

Дати

10 дек. 2023 - 16 апр. 2024
Ongoing...

Час

09:00 - 16:00

Цена

200.00лв.

Особености

Двудневно

Местоположение

Според моментните условия
Витоша, Рила, Пирин

За въпроси 0884 297 416

Любо Грънчаров

Изпратете запитване: