fbpx
Главна Events Ски клас извънпистово каране

Ски клас извънпистово каране

Еднодневно обучение, предназаначено за тези от вас, които определят нивото си по отношение на владеене на ските между Начинаещи, А и Б по нашата скала. Ако се справяте добре на писта, но извън писта невинаги – на всякакъв терен, наклон и сняг – ви се получават нещата, вероятно имате нужда да изчистите определени основни грешки в техниката си, както и да допълните арсенала си от ски техники. Именно върху това ще се фокусираме в рамките на еднодневното обучение, което предлагаме. Ще използваме съоръженията и ще караме по и около пистите, по предимно лесни терени, с цел да подобрим и развием ски техниката си, така че на следващия туринг или фрирайд ден да сме по-уверени и удовлетворени от частта с карането извън писта.

Изискваният минимум за участие е владеене на ските на ниво стабилен завой с успоредни ски на червена писта (ниво Начинаещи).

Водещи:
Любен Грънчаров – ски инструктор клас Б, планински и ски водач
Иван Тодоров – ски инструктор клас С/ISIA и планински водач

 

Ски клас извънпистово каране

 

  • Цената включва:

    Планински водач/обучение.

  • Цената не включва:

    Транспорт, ски карти, наем екипировка, застраховка.

  • Брой участници: 3-6
  • Задължителна екипировка: Фрирайд или туринг ски с автомати с или без повдигаща се пета, ски обувки, щеки, каска, ски маска, раница 20-35 литра.
  • За да участвате в програмата е необходимо да предоставите подписана Декларация за отговорност при участие: : https://skiato.eu/wp-content/uploads/2020/12/Declaratsia.docx

Дати

03 апр. 2021
Expired!

Час

08:30 - 16:00

Цена

95.00лв.

Особености

Еднодневно

Местоположение

Мальовица
Категория

Изпратете запитване