fbpx
Главна Events Ваучер за Ски клас извънпистово каране

Ваучер за Ски клас извънпистово каране

Ваучерът може да се ползва за едно от обученията ни през сезон 2021-2022. Обученията се провеждат 2 пъти в месеца, през уикенди, в периода януари – април. Точните дати ще бъдат обявени до края на ноември месец. Обучения на извънредни дати по избор се провеждат само при предварително заявено участие от минимум трима участника.

1. Ваучерът важи за групово обучение по извънпистово каране на ски – нашата програма “Ски клас извънпистово каране” – за един участник;

2. За да го използвате е необходимо да се свържете с нас и заявите участието си минимум 7 (седем) дни преди датата на провеждане.

2. Стойността на ваучера покрива обучението/водаческата услуга и не покрива индивидуалните разходи на участниците за транспорт, наем на екипировка, лифт карта и застраховка;

3. Валидността на ваучера е до 15.04.2022 г.;

4. Мястото на провеждане се определя според моментните снежни условия – Мальовица, Картала, Банско или друга локация;

5. Всеки участник е задължен сам да си осигури необходимата му ски туринг и лична планинска екипировка;

6. Ваучерът може да се преотстъпва на други лица.

 

Описание на програмата:

Еднодневно обучение, предназаначено за тези от вас, които определят нивото си по отношение на владеене на ските между Начинаещи, А и Б по нашата скала. Ако се справяте добре на писта, но извън писта невинаги – на всякакъв терен, наклон и сняг – ви се получават нещата, вероятно имате нужда да изчистите определени основни грешки в техниката си, както и да допълните арсенала си от ски техники. Именно върху това ще се фокусираме в рамките на еднодневното обучение, което предлагаме. Ще използваме съоръженията и ще караме по и около пистите, по предимно лесни терени, с цел да подобрим и развием ски техниката си, така че на следващия туринг или фрирайд ден да сме по-уверени и удовлетворени от частта с карането извън писта.

Един инструктор работи с максимум 5 участника, заниманията се провеждат във формат инструктор-участници 1:5 или 2:10. Също предлагаме индивидуално или групово обучение (минимум 3-ма участника) за дати по заявка.

Изискваният минимум за участие е владеене на ските на ниво стабилен завой с успоредни ски на червена писта (ниво Начинаещи).

Водещи:
Любен Грънчаров – ски инструктор клас Б, планински и ски водач
Иван Тодоров – ски инструктор клас С/ISIA и планински водач

 

Ски клас извънпистово каране

 

  • Цената включва:

    Планински водач/обучение.

  • Цената не включва:

    Транспорт, ски карти, наем екипировка, застраховка.

  • Брой участници: 3-10
  • Задължителна екипировка: Фрирайд или туринг ски с автомати с или без повдигаща се пета, ски обувки, щеки, каска, ски маска, раница 20-35 литра.
  • За да участвате в програмата е необходимо да предоставите подписана Декларация за отговорност при участие: : https://skiato.eu/wp-content/uploads/2020/12/Declaratsia.docx

Дати

22 ян. 2022 - 15 апр. 2022
Expired!

Час

08:30 - 16:00

Цена

90.00лв.

Местоположение

Според моментните условия
Витоша, Рила, Пирин
Категория

Изпратете запитване