Главна Events Вело Зекирица
Вело тур Зекирица

Вело Зекирица

Еднодневен байк тур в Рила планина, в подножието на Рилските езера. Целта за деня е връх Зекирица, най-високата точка на Лакатишка Рила, който е платформа за най-яките гледки към високите части на планината – Мальовишкия дял и района на Седемте езера, но също Витоша и Верила.
Ще обиколим подробно този дял на планината, разположен между същинската Рила и Верила планина, между долината на Говедарци и поречието на река Джерман, като ще завършим в Сапарева баня с всички екстри, които мястото предлага. Оттам с кратък трансфер ще стигнем обратно до транспорта.

Параметри – до 700 метра изкачване, около 28 км, предимно черни пътища без много стръмни или каменисти участъци. Общо времетраене на тура – около 7 часа.

❗Важно: маршрутът има вариант с по-лек терен и късо разстояние, насочен към сравнително начинаещи в планинското колоездене. Ако се чудите дали маршрутът е подходящ за вас – пишете ни за уточнения!

Заявка за участие

  • Цената включва:

    Вело водач

  • Цената не включва:

    Транспорт от/до София, застраховка, наем екипировка.

  • Брой участници: 3-8
  • Задължителна екипировка: Планински велосипед, каска, вело ръкавици, очила. Раница с необходимата за еднодневен преход екипировка - подходящи дрехи за колоездене, яке за дъжд/вятър, защита от слънце - крем за слънце, бутилка за течности, сандвич за обяд, лична аптечка.

Дати

24 дек. 2023 - 24 дек. 2024
Ongoing...

Час

08:00 - 18:00

Цена

90.00лв.

Особености

Еднодневно

За въпроси 0884 297 416

Любо Грънчаров

Изпратете запитване: