...

Кои сме ние?

Лого Скиато за мобилен

Идеята за Скиато се зароди през един горещ августовски ден на далечната 2020-та година, която днес помним като объркан сън или като филм с лошо написан сценарий. Период, в който много от нас, водачите, се оказаха на кръстопът и с несигурно бъдеще на фона на ограниченията в туризма и, както изглеждаше тогава – необратимите промени в начина на живот на всички нас.

 

Но това беше и момент, в който много от нас се обърнаха към природата и активностите на открито, за да възстановят баланса в живота си. Реакцията на стреса в ежедневието бе под формата на вълна от ентусиазъм да бъдем навън – и зиме, и лете. Скиато отговори именно на тази нужда. Първоначално сайтът на Скиато бе замислен като място, което да събере всичко за ски туринга и извънпистовото каране на ски – от полезна обща информация до предлагане на турове и обучения с водач.

 

С времето фирмата се сдоби със своя туроператорски лиценз, а палитрата на предлаганите активности се разшири, затвори кръга на нашите интереси и очерта пътя, който следваме в планинарството. От кратки ски турове, обучения и извънпистови карания на Витоша, в Рила и Пирин, през по-технични трекинг програми през лятото, вело туровете, и чак до по-близки и далечни пътешествия по света – на ски и пеша. В последните съчетаваме страстта си към планинарството с любовта към пътуванията и любопитството да опознаваме света.

 

В работата си се стремим да бъдем 100% професионалисти и приемаме воденето на хора в планината като отговорност и призвание. Целта ни е да предлагаме истински преживявания в малки групи, както и да бъдем само там, където можем искрено да споделим собствения си ентусиазъм от местата и активностите, в които ви замесваме.

 

Прочетете повече за нас:

 

👉Любен Грънчаров

👉Водачи

👉Ски философия

👉Фирмени данни

👉Календар зима

👉Вело турове

👉Планински преходи

👉Пътешествия

 

Seraphinite AcceleratorOptimized by Seraphinite Accelerator
Turns on site high speed to be attractive for people and search engines.